• Om het buitenleven nog leuker te maken:

  Onderstaande items kunnen ook los aangeschaft worden via de webshop en staan in relatie tot onze daktenten

  broken image

  Miles Starling Winter Liner

  Heerlijk net even een paar (ca. 8 C ) graden warmer 's nachts  

  Deze liner kan je heel makkelijk in de tent aanbrengen zodat het tijdens koude nachten net even die paar extra graden comfort biedt die je op dat moment zo waardeert. De liner kan in de Miles blijven zitten als je de tent sluit, op naar de volgende koude nacht. Per stuk 299 euro. Naar de webshop

  broken image

  Khosi Winter Liner

  Heerlijk net even een paar (ca. 8 C ) graden warmer 's nachts  

  Deze liner kan je heel makkelijk in de tent aanbrengen zodat het tijdens koude nachten net even die paar extra graden comfort biedt die je op dat moment zo waardeert. De liner kan helaas niet in de Khosi blijven zitten als je de tent sluit. De Liner wordt in een eigen zak opgeborgen en kan mee in de auto. Per stuk 270 euro voor de Khosi en 315 euro voor de Khosi Family.

  Naar de webshop

  broken image

  Ventilatie en dus comfort met 3D-mesh

  Het verlengde ouderdoms-plan voor je matras

  Ventilatie is het allerbelangrijkste als je kampeert. Vandaar dat we een 3D-mesh laag bieden voor onder je matras. Logisch toch?

  Deze 3D-mesh is 1,5 cm dik en kan permanent onder de matras blijven liggen. Wat niet wil zeggen dat je soms de matras toch ook nog even aan de buitenlucht laat zien en ruiken. De 3D-mesh past precies in de daktent en zorgt dat de matras goed stabiel ligt. Vanaf 149,95 euro voor formaat 120x200 cm gaat je matras vele jaren extra mee. Ook in andere breedte-maten leverbaar. Naar de webshop

  broken image

  JoyCee extra aanritsluifel voor achter de auto

  JoyCee heeft een kleine luifel die de grote ingang afdekt maar net te klein is om er ook nog droog onder te kunnen zitten. Op verzoek van onze klanten hebben we een extra luifel ontwikkeld. Koken achter de auto terwijl het regent is nu geen probleem meer. De luifel biedt ook veel schaduw of, laag afgespannen, veel privacy.

  Per stuk 287,50 euro. Naar de webshop

   

   

  broken image

  De Kajto, onze reuze vlieger, voorzien van een pees. Past in elke rails.

  Hoog en droog de daktent in? Veel schaduw of droog koken? Dan is dit 'm!

  Deze grote luifel past in een caravanrails of kan als losse tarp gebruikt worden. Aan één (of twee) van de kanten van de daktent kan een Kajto middels de pees in de caravanrail geschoven worden. Of je kan de Kajto tussen de bomen hangen, als een echte tarp als het ware. Schaduw oppervlak van maar liefst 3 x 2,4 m. Inclusief 2 telescoopstokken.

  De Kajto luifel kost 109,95 euro.

  Naar de webshop

   

  broken image

  Opberghoes ter bescherming van de tent in opslag

  Voor Khosi's, JoyCee en Miles Starling

  Het materiaal is identiek aan de luifel van Khosi en JoyCee. De hoes doet denken aan een hoeslaken dat je over je matras trekt, ook hier zit elastiek in de hoeken. Straps zorgen ervoor dat de hoes op zijn plek blijft. Zo kan de tent, beschermd door de hoes, de hele winter op de zijkant wachten tot het voorjaar.

  • Beschermhoes Khosi 45 euro
  • Beschermhoes Khosi Family 55 euro
  • Beschermhoes Miles Starling 65 euro
  • Beschermhoes JoyCee 65 euro

  Naar de webshop

  broken image

  Extra lange telescoop ladder

  Standaard leveren wij ladders van 2.3 m lang (8 sporten)

  Maar het is natuurlijk mogelijk dat dit net te kort is. In dat geval bieden we een ladder van 2.6 m (9 sporten). Deze zijn voor alle typen tenten te koop.

  De telescoopladder van 2.6 m kost 169,95 euro.

  Naar de webshop

   

  broken image

  Laddermontage set JoyCee

  Mocht je niet kunnen kiezen aan welke kant je de tent in wilt klimmen....

  Dan biedt JoyCee de mogelijkheid tot het aanbrengen van een 2de of zelfs 3de set beugels zodat de ladder aan elke kant kan worden opgehangen. De gaten zijn al voorgeboord dus een 2de set aanbrengen is supermakkelijk.

  Bij aankoop van de JoyCee is 1 set in de prijs inbegrepen. Een extra set kost 32,50 euro.

  Naar de webshop

  broken image

  NASA oplegmatras

  Ben jij de prinses op de erwt?  

  Dan biedt deze oplegmatras van 3,5 cm dik traagschuim (slowfoam), voorzien van een afritsbare tijk, het comfort dat je zoekt. De matras is voorzien van een zachte badstof tijk. Wij hebben de oplegmatras op voorraad op formaat 117 (of 120) x200 cm voor 149,90 euro. Dit formaat past precies in onze Miles en Hopper en biedt uiteraard extra comfort voor bijv. lange reizen. Interesse in een ander formaat, mail ons en we kijken of en wat we kunnen regelen met onze leverancier.

  Naar de webshop

  broken image

  Extra lange opberg tas

  Standaard bij de JoyCee

  Maar ook prima te gebruiken bij een Khosi of andere tent. Middels de houtje/touwtje sluiting altijd wel ergens aan vast te maken. Oprollen en mee naar de badhokjes bijvoorbeeld. Extra opbergruimte kan nooit kwaad.

  Per stuk 47 euro.

  Naar de webshop

  broken image

  Anti-diefstal kit, in M8 of M10

  Dus voor al onze typen tenten is de kit beschikbaar  

  We krijgen/kregen met regelmaat de vraag of de daktent niet gestolen kan worden. Tja, natuurlijk kan dat, waar een wil is is een weg. Maar met deze kit wordt het wel een stuk lastiger en, eerlijk is eerlijk, het geeft je wel een veiliger gevoel als je de daktent op een afgelegen plek parkeert en een flinke wandeling gaat maken. En die rust, daar kwam je tenslotte voor. Toch?

  Set van 4x M8 kost 55 euro

  Set van 4x M10 kost 59 euro

   

  Naar de webshop

  broken image

  Zipper Pullers

  Koude handen...

  Dan zijn deze zipper pullers heel handig omdat je ook met handschoenen aan de rits rustig en veilig kunt openen of sluiten. Bovendien een gezellig oranje detail aan de tent, best leuk.

  50 stuks voor 17,50 euro

  Naar de webshop