• ons aanbod van 2e hands daktenten

  Ex-verhuur, door ons gebruikt om te testen of ten toon gesteld op beurzen

  broken image

  Miles on Top, grijs

  Show model voor beurzen, heeft alleen op onze bus gestaan, is niet in geslapen.

  Normaal 2.149 ,-

  broken image

  Hopper

  Deze tweede hands daktent, Hopper, heeft ca. 9 maanden bij ons op de bus gestaan en is meegeweest naar 2 beurzen, buiten beurzen dus een beetje stoffig is de Hopper wel. Hopper is compleet met matras en ladder, nog in prima staat en klaar voor nieuwe avonturen.

  Normaal 1.999,-

  broken image

  Khosi ABS

  Een project voor de echte knutselaar> De tent heeft schade opgelopen aan het deksel. We leveren een nieuw deksel bij, maar als gezegd moet er geïmproviseerd worden om het allemaal weer passend te krijgen (gasveren verzetten, extra popnagels aanbrengen en sluitingen vervangen)

  Normaal 2.950,-

  broken image

  Hopper on top, orange

  Nieuwe tent, nog in de doos. Laatste van deze batch. Hopper is 124 cm breed, voorzien van een matras, ladder en caravan rail voor het optioneel aanbrengen van een luifel.

  Normaal 1.999,-

  broken image

  Miles Starling grijs

  Deze tent, nieuw uit de doos, heeft fabrieks fout in de stiksels maar kan met goede seamseal gerepareerd worden.

  Normaal 2.950,-

  broken image

  Miles Starling, grijs

  Deze tent is gebruikt en door de warmte is de binnenbekleding een beetje losgekomen van de deksel. Een project voor de doe-het zelver, maar prima op te lossen.

  Normaal 2.950,-

  broken image

  JoyCee, demo

  Deze tent heeft tentoongesteld gestaan op de Vakantiebeurs 2023, nooit ingeslapen. Inclusief 3 tassen, matras en ladder, 3d mesh. Exclusief de side-wings.

   

  broken image

  Miles Starling groen

  Deze tweede hands daktent heeft waterschade opgelopen en heeft wat plekjes met schimmel die goed te behandelen is. Normaal 2.950,-

  broken image

  JoyCee, sample

  Deze tent is onze eerste sample en is uitgebreid met ons mee op reis geweest, heeft sporen van gebruik maar nog goed te gebruiken voor een paar avonturen. Inclusief 2 tassen, matras en ladder.

  broken image

  Khosi 150 ABS

  Deze tent is compleet maar heeft kleine slijtage plekjes veroorzaakt door (te) lange rits aan binnenzijde van de tent. Deze plekken bevinden zich onder de luifel dus er is geen lekkage gevaar. De deksel heeft een kleine deuk. Verder compleet met tassen, luifels, 3d mesh en ladder. Normaal 2.999,- nu 2.550,-

  broken image

  Miles on Top, grijs

  Sample, vers uit de doos, gebruikt voor fotografie sessies en kwaliteits controle.

 • terug naar Homepage