Ons jaarlijkse dealer weekend

met z'n allen lekker brainstormen, met en over femkes family

· introductions,updates

Jammer, maar 't zit er weer op! Ja ja, ons jaarlijkse dealer weekeinde.

Elk jaar, aan het einde van het seizoen, organiseren we voor- en met onze dealers een weekeinde, ergens op een mooie centrale plek, om samen te komen. Soms kamperen we in onze eigen daktenten en soms huren we een groot huis alwaar we gezellig samen komen uit alle streken van Europa. Femkes family;-)

 

Dit jaar hebben we de herberg en een paar kampeerplekken op de StrotzbüscherMühle  kunnen afhuren in de Eifel, Duitsland. (dank Hans en Sonya voor de gastvrijheid)                                                             Een fijne plek, iedereen een schoon opgemaakt bedje. Gebruik van een giga keuken waar wij 's avonds traditiegetrouw voor iedereen koken. Overdag doet een ieder lekker zijn eigen ding, wandelen, boekje lezen, lekker ervaringen uitwisselen tot.... er gewerkt moet worden. Het is tenslotte ook een zakelijke bijeenkomst.

 

Wat we elk jaar doen:

- het geven van een klein relatiegeschenk, een teken van waardering voor loyale verkopers van onze producten

- we bespreken hoe het afgelopen jaar verlopen is qua verkoop van de daktenten

- we overleggen en proberen te bedenken wat het volgende jaar zou kunnen brengen

- of en zo ja naar welke beurzen we gaan, outdoor beurzen of.......

- we bespreken nieuwe ontwikkelingen en producten

- dit jaar toonden we wat de extreme weersomstandigheden aan invloed hebben op onze producten en hardshells. We kunnen niet meer om de veranderende omstandigheden heen.

- we delen de nieuwe, soms aangepaste, prijzen van onze producten (no worries, die veranderen we komend jaar niet ;-)

- we kijken heel kritisch naar ons assortiment / typen daktenten, en beslissen of mogelijke aanpassingen nodig zijn

- en nog veel meer leuke plannen en ideetjes maar......die bespreken we alleen met onze dealers!

 

Elk jaar nodigen we een gast uit, iemand die een presentatie houdt of ons een product laat ervaren. Vorig jaar hadden we een reisagent te gast die waanzinnige 4x4WD reizen organiseert en een mooie video liet zien van hele verre reizen. Dit jaar kregen we de kans om in te haken op het onderwerp zonnepaneel. Gezien de toenemende vraag of er ook zonnepanelen op onze daktenten geplaatst kunnen worden leek het ons een goed idee om daar aandacht aan te besteden.


SunWare, een producent van kwalitatief zeer goede zonnepanelen uit Duitsland, kwam ons een kijkje in de keuken geven van de panelen die zij produceren. Panelen voor schepen, booreilanden, boeien in zee maar ook zeer geschikt voor het outdoor leven waar wij mee bezig zijn. Zo introduceerde SunWare de RX serie voor 4x4, offroad en outdoor avonturen. Een super handig paneel, eigenlijk 2 panelen, die niet stuk te krijgen zijn. Maar later, in een volgende blog, meer hierover dus hou onze blogs in de gaten. Dan bespreken we ook de voor- en nadelen van het monteren op je dak van de auto of daktent, of het plaatsen bij het voertuig in het gras of achter je voorruit.

zonnepanelen, vouwbare zonnepanelen, daktent, hardshell daktent

Mike Brailey, onze trouwe sponsor en vriend van Overland Journal europe was ook aanwezig en had de eer om een SunWare zonnepaneel a €750,- euro te mogen verloten onder onze dealers. Gefeliciteerd Shena van  Highland Adventures  met deze mooie prijs!
Los van zijn mooie verhalen en natuurlijk het magazine, is het heel fijn om Mike en zijn familie aanwezig te hebben om zo heerlijk mee te kunnen brainstormen over al het goeds wat deze business te bieden heeft.

 

Biltong, zegt het jullie iets? We kregen, bij de presentatie, dit keer allemaal een zakje om te proberen: "Runder Biltong contains a high level of protein and no added sugar, making it a very healthy snack." Nou, kom maar door dan! En in alle eerlijkheid, beide smaken, zowel spicy als original zijn echt een heerlijke snack voor bij de borrel, in ons geval.  Biltong wordt geproduceerd door een Nederlands bedrijf (runder.nl). De biefstuk van Hollandse bodem wordt gemarineerd in kruiden en zout en vervolgens te drogen gehangen. Het resultaat is een heerlijke en voedzame snack. Of, als je van kokkerellen houdt, een prima ingrediënt om mee te koken.

Biltong van runder.nl is een gezonde laag calorie snack voor outdoor activiteiten

 

Al met al weer reuze gezellig en inspirerend weekend. Voor ons is het heel fijn om te zien dat onze dealers elkaar beter leren kennen en er korte lijntjes ontstaan om elkaar te helpen of informatie uit te wisselen. Het lijkt bijna wel een echte familie;-)

Dank allen voor jullie aanwezigheid en graag tot volgend jaar.

 

dealer weekend plannen maken voor daktenten volgend jaar